MielenKiinto tarjoaa psykoterapia-, perheterapia- ja pariterapiapalveluita sekä työnohjausta.

Työnohjaus

Tuotamme työnohjauspalveluja erilaisille ammattialoille, niin yksilö-, ryhmä- kuin työyhteisötasollakin. Palveluihimme kuuluu myös esimiesten työnohjaus. Ammattitaitoiset työnohjaajamme edesauttavat työssäjaksamista.
Lue lisää

 

Psykoterapia

MielenKiinto Oy:ssa sinulla on mahdollisuus yksilöterapiaan (myös KELAn tukemana), pariterapiaan, perheterapiaan sekä vanhempainohjaukseen. Lisäksi yritys tuottaa räätälöidysti erilaisia ryhmille suunnattuja palveluita.
Lue lisää

 

Pariterapia

Pariterapia tarjoaa apua parisuhteessa elävien ihmisten vaikeuksiin ja ristiriitoihin. Yleisin syy tulla pariterapiaan on halu saada suhde toimimaan. Vaikeudet voivat liittyä esimerkiksi kommunikointiin, keskinäisten kokemusten jakamiseen ja kriiseihin, kuten uskottomuuteen.
Lue lisää

 

Perheterapia

Perheterapia auttaa löytämään perheenjäsenten välisestä vuorovaikutuksesta muutokseen tarvittavat myönteiset voimavarat. Pyrkimyksenä on koko perheen psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantaminen.
Lue lisää

 

Neurosonic-hoito

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Neurosonic-hoidon avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.
Lue lisää