Palvelut

Psykoterapia

Psykoterapia vahvistaa ihmisen itsemmärrystä ja antaa välineitä asioiden ja kokemusten käsittelyyn. Psykoterapia helpottaa psyykkistä toipumista, parantaa toimintakykyä ja antaa mahdollisuuden opetella sekä vahvistaa taitoja elämän ongelmatilanteista selviytymiseen.

Pariterapia

Pariterapia tarjoaa apua parisuhteessa elävien ihmisten vaikeuksiin. Yleisin tulosyy on halu saada suhde toimimaan. Ongelmat voivat liittyä esimerkiksi vuorovaikutukseen, riitelyyn, etääntymiseen kumppanista ja parisuhteen kriisiin.

Perheterapia

Perheterapia auttaa löytämään perheenjäsenten välisestä vuorovaikutuksesta muutokseen tarvittavat myönteiset voimavarat. Pyrkimyksenä on koko perheen psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantaminen.

Taideterapia

Taideterapiassa hyödynnetään ihmisessä olevaa synnynnäistä luovuutta asioiden käsittelyyn. Asiakkaan ei siis tarvitse olla taiteellisesti lahjakas tai taitava voidakseen työstää asioitaan taiteen avulla.

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä vuorovaikutuksellisen prosessin kautta työnohjaajan avulla. Työnohjaus mahdollistaa työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten sekä kokemusten yhdessä tarkastelun ja jäsentämisen.

Neurosonic

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykki-sestä rasituksesta on nopeaa.

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun tekniseen toimittamiseen. Lue lisää tietosuoja-sivulta.