Neurosonic-hoidot

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Neurosonic-hoitoa hyödynnetään muun muassa:
1. Unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet
2. Psyykkiset jännitystilat, erilaiset stressioireet
3. Urheilijoille ja kuntoilijoille fyysinen ja psyykkinen palautuminen, lihasjännitys, lihaskipu
4. Aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi
5. Neurologiset oireet, migreenin hoito

Neurosonic-hoitojen kestot ovat 10 – 41 minuuttia. Neurosonic varaukset ensisijaisesti tekstiviestitse numerosta 044-3772011, haja-aikoja vapaana. (Tämän vuoksi ajanvarausjärjestelmässä ei ole vapaita aikoja).

Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu tulohaastattelu, jossa kartoitetaan nukkumista sekä mahdolliset perussairaudet. Tämän jälkeen valitaan sinulle sopiva ohjelma. Ensimmäisen kerran kesto noin 2-2,5h tulohaastattelun ja hoidon kera. Sarjakäynteihin kuuluu seuranta hoitosi edistymisestä. Seurantakerroilla käymme yhdessä läpi, mikä tilanteeseesi voisi olla parasta kokonaisvaltaisen terveytesi edistämiseksi. Huomiodaan suoliston kuntoa,  ravitsemuksen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Jatkokäynnit 1 - 1,5h. Hinnat löytyvät hinnastosta.

Lisätietoa saat sivuilta neurosonic.fi

 

 

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun tekniseen toimittamiseen. Lue lisää tietosuoja-sivulta.