Neurosonic-hoidot

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Neurosonic-hoito auttaa mm. seuraavilla alueilla:
1. Unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet
2. Psyykkiset jännitystilat, erilaiset stressioireet
3. Urheilijoille ja kuntoilijoille fyysinen ja psyykkinen palautuminen, lihasjännitys, lihaskipu
4. Aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi
5. Neurologiset oireet, migreenin hoito

Neurosonic-hoitojen kestot ovat 10 – 41 minuuttia. Hoito tapahtuu Neurosonic Pro -hoitotuolille varatussa huoneessamme, johon voit varata aikasi ajanvarausjärjestelmämme kautta. Neurosonic varaukset ensisijaisesti tekstiviestitse numerosta 040 77 33 279, haja-aikoja vapaana. (Tämän vuoksi ajanvarausjärjestelmässä ei ole vapaita aikoja).

Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu tulohaastattelu, jossa kartoitetaan nukkumista sekä mahdolliset perussairaudet. Tämän jälkeen valitaan sinulle sopiva ohjelma. Ensimmäisen kerran kesto noin 2h tulohaastattelun ja hoidon kera. Sarjakäynteihin kuuluu seuranta hoitosi edistymisestä. Hinnat löytyvät hinnastosta.

Lisätietoa saat sivuilta neurosonic.fi

Varaa aika Neurosoniciin